Reduktor Lovato elektromos RGE 90 20-90 KW

36 830 Ft

Azonnali vásárlás

Leírás

Lovato_reduktor_elektromos-RG92 lpg

Lovato_reduktor_elektromos-RG92 ípg 20-90 KW

 

Lovato elektromos reduktor felépítése és működése

 

A Lovato elektromos reduktor abban különbözik a vákuumos reduktortól (lásd a leírást), hogy szívató tekercs helyett elektromágnest alkalmaznak. Az elektromágnest egy erre a célra kifejlesztett kapcsoló vezérli.

Karburátoros motor esetén időre kapcsolót alkalmazunk Például AEB 722 vagy AC STAG-2G. Ha központi injektoros vagy esetenként hengerenkénti injektoros rendszerhez használjuk a reduktort, akkor fordulatszám változásra- eső vagy emelkedő fordulatra vált át a kapcsoló gázra. Például AEB 725 vagy AC STAG-2W.

 

Lovato membránok cseréje.

 

1. A gumiszelepet helyezzük be a második kamra kétkarú emelőjébe.

2. A kétkarú emelőt szereljük a helyére.

 

3.Ajánlott befűzni a csavarokat a membrán furataiba, majd membránt szereljük be és tegyük a fedelet a helyére, és rögzítsük a csavarokkal. Próba: Annak érdekében, hogy tökéletesen tömítsen, zárja be a lyukat ujjal és ellenőrizze a depressziót.

Elektronikus reduktor esetén, gyeljünk arra, hogy a gumilap jól illeszkedjen a dugattyúba.

 

4. A csapos gumiszelepet húzzuk be a hajlított félgömbölyű fogóval.

 

5. A kisnyomású billenő kar beszerelése után győződjön meg arról, hogy a kar a magassága a ház síkjába essen. Ezt egy vonalzóval ellenőrizzük le. Ilyen körülmények között a sűrített levegőt fújunk a 6-os gázcső csatlakozó furatába és ellenőrizzük az első és a második kamra megfelelő zárását.

További információk

CikkcsoportID

CNG

Hiány esetén rendelhető

LPG