Kezdőoldal

Téma, ami élhető jövőt teremt, autógáz, ami élhető mederbe sodorja a vezetők üzemanyag szokásait.
Váltson még ma!

Slider

Lovato, Tomasetto reduktor,
AC vezérlő a hatékony mindennapokért!

Alakítsa át közlekedési szokásait pénztárcabarát, korszakalkotó vívmányokkal.

Röviden az LPG és a CNG előnyeiről

LPG

Az LPG (Liquefied Petroleum Gas) folyékony halmazállapotú szénhidrogén gázok keveréke, amelyet gépjárművek hasznosítanak üzemanyagként. Az LPG-vel üzemeltetett járművek előnyei közé sorolható többek között, hogy környezetbarátak illetve rendkívül olcsóak a beszerelési és fenntartási költségeik.

CNG

Míg az LPG alkotóelemei a propán és a bután, addig a CNG földgázból áll. A CNG (Compressed Natural Gas) sűrített földgáz, illetve jelentős nyomás alatt tárolt szénhidrogén gázok keveréke, amelyet legfőképpen üzemanyagként hasznosítanak. Előnyei közé sorolható a gazdaságos üzemeltetés, a kedvező környezeti terhelés valamint a tökéletes égés.

Webáruházunk termékpalettája olyan hasznos alkatrészekből épül fel, mint gázszelepek, multiszelep szenzorok, reduktorok, gázinjektorok és gáztartályok

Eredményeink

1 %
környezetbarát

technológia

1 %
több beszerelés

 2017-hez képest

1 %
országos

lefedettség

Autógáz forradalom LPG és CNG alkatrészekkel!

Tudta?

Az autógáz

napjainkra életképes alternatív üzemanyagként írta be magát a „történelembe”.

Bemutatkozás

Rólunk

Napjaink egyik legégetőbb problémája a környezetszennyezés – globálisan sürgős megoldásra készteti az embereket. A Bácsgépker Kft. több, mint 15 éves tapasztalattal látja el az autógáz piacot minőségi alkatrészekkel, kiegészítőkkel. A belső égésű motorok működhetnek benzinnel, dízellel vagy gázzal – ezek közül az autógáz a legkörnyezetbarátabb, leggazdaságosabb megoldás. Használata és alkalmazása egyre nagyobb körökben terjed el, amelynek hosszú távon rengeteg pozitív hatása lesz. LPG és CNG alkatrészek, reduktorok garanciával a fenntartható jövőért – küldetésünk, hogy normalizáljuk a környezetszennyezés mértékét, hasznos módosításokkal élhetővé tegyük a közlekedést és az autóvezetők mindennapjait és a gázautózást elérető közelségbe hozzuk.

Kapcsolat

Cím

Jánoshalma,
Kisszállási út 11.

Keressen minket

Szervizvezető:
Huczek Csaba  +36(30)7-583-445
Műszaki vezető:
Andris József +36(30)9-156-820

Email : bacsgepker@t-online.hu

Nyitva tartás

H-P 09:00 – 17:00

Szombat 10:00 – 12:00