LPG/CNG Rekorder

20 500 Ft

Azonnali vásárlás
Cikkszám: AL01023 Kategória: Címke:
Raktáron

Leírás

LPG/CNG Rekorder

Az AC S.A. adatrögzítő a szokásos gépkocsi-használat során az LPG-vezérlő adatainak (STAG-200, STAG-300, STAG-300 Plus, STAG-300 Premium, STAG-4) rögzítésére készült. Ez az LPG rendszer “fekete doboza”, amely az ECU-val összekapcsolódik, a diagnosztikai csatlakozóval és a + gyújtás piros vezetékével. Az adatokat a .osc formátumban memóriakártyára rögzíti és az AcGasSynchro-ban megnyithatók a “Recorder” kiválasztásával.
Az Adatrögzítő létrehozza az esemény-nyilvántartást, amely információkat tartalmaz az adott esemény idejéről és leírásáról.
A felvétel a motor indításának pillanatától kezdődik, és a teljesítményvesztés után is folytatódik. Ezenkívül van lehetőség arra is, hogy különleges eseményt rögzítsen a vezető kabinjában található gomb megnyomásával. LPG rendszer üzemzavar esetén (pl. A motor leállt LPG-n) az adott pillanat a nyomógomb megnyomásával, az aktuális dátummal és idővel jelölhető. Ez segít a megjelölt rögzített adatok elemzésében és a telepítési hiba okának felderítésében. Az adatok átvitele USB porton keresztül történhet, ahol a számítógép a külső merevlemezként felismeri az adatrögzítőt, és az adatok későbbi felhasználásra másolhatók. A felvevőben van egy 2 GB-os (4 GB-ig frissíthető) memóriakártya, így Pen-meghajtóként is használható. Két LED (zöld és piros) jelzi a terv készenléti állapotát. A zöld dióda jelzi a folyamatban lévő adatrögzítési folyamatot, és az STAG és a piros diódával való lehetséges kommunikáció hiánya jelzi a lehetséges hibákat.