Benzin/LPG kapcsoló LED-300/401B (Stag 300-QBOX ECU-hoz)

8 026 Ft

LED 401B 6 vezetékes
Analóg, hatvezetékes benzin- / gázkapcsoló, amely számos funkciót hajt végre, az üzemmód kiválasztásától és optikai / akusztikus jelzésétől kezdve a gázszint kijelzéséig olyan járművekben, amelyekben a motor alternatív üzemanyagokkal való feltöltésére szolgáló rendszerek vannak, azaz autógáz.

Azonnali vásárlás
Cikkszám: AL01348 Kategória: Címkék: ,
Raktáron

Leírás

A körben található mindig a nyomógomb (LED 401), amivel a benzinüzemről gázüzemre típusoknál pedig a nyomógomb körüli körívekkel. A tartalékot a piros szín jelzi. A nyomógomb pirosodik be a tartalékszint elérésekor.

 

  1. 16. ábra Gázszint érzékelő beállító ablak

 

Az átkapcsoló nyomógomb fényjelzéssel vagy annak a hiányával is üzenetet hordoz:

-ha nem világít, akkor csak benzin meghajtáson van a jármű

-ha folyamatosan ki van világítva, akkor már gázmeghajtáson vagyunk

-ha pedig pulzál (azaz villog), akkor automata (kettős üzemben) vagyunk, azaz egyelőre még benzin meghajtáson, de rövidesen áttérünk, gázra, ha az áttéréshez minden feltétel adott!

A szintjelző beállítása

Ha az egér jobb gombjával ráklikkelünk a beltéri egység szimbólumára, akkor a 16. ábrán látható ablak ugrik elő, ugyanezt az ablakot a „gázszint mutató konfigurálása” szövegre való kattintással is elő lehet hívni.

A teljesen teli tank esetén 5V volt a feszültség, amit a távadó kiad, ehhez képest tudunk játszani a küszöbök változtatásával, hogy a kijelzés a lineárishoz minél közelebb hozzuk, az „Auto” nyomógomb benyomásával pedig a 4.3 pontban leírtak szerinti automatikus beállítás lehetséges!

A zöld mezőben a beállítások találhatók, melyeket helyesen kell kiválasztani, amiben az aktuális szintkijelzés értéke van segítségünkre.

  • Érzékelő típusa: Ellenállás létra vagy hall-generátor
  • Karakterisztika: Növekvő vagy eső feszültséget ad ki
  • A hangjelzés szintje
  • Dióda fényereje
  • A beltéri egység hangszórójának orientációja a LED-400 és a LED-401esetén. A szintkijelzés követi az egység elhelyezkedését, ezért kell jól beállítani az orientációt.
  • LPG: intelligens gázszint kijelzés: Lehetővé teszi a tartályban lévő gázmennyiség teljes felhasználását, ha aktiválva van. /Csaknem az utolsó cseppig elhasználhatjuk!/

A felhasznált mennyiséget kiszámolja, és kivonja az induló készletből, ezt jelzi ki, nem pedig az úszó szerinti szintet.

  • LPG status: az intelligens gázszint kijelzés kalibrációs folyamata még nem fejeződött be, avagy befejeződött eredményesen.
  • Ha a jobb alsó nyomógombbal kilépünk, a beállítások betöltődnek a gázvezérlőbe és ezzel életbe lépnek.

 

További információk

CikkcsoportID

CNG

Hiány esetén rendelhető

LPG