Flashlube kit vákuumos

20 701 Ft

Azonnali vásárlás
Cikkszám: AL00802 Kategória:
Raktáron

Leírás

A FLASHLUBE SZELEPVÉDŐ BERENDEZÉS

A FLASHLUBE automatikus felső kenő adagoló berendezés apró cseppecskékre porlasztva juttatja el a kenő és tisztító folyadék koncentrátumot az üzemanyag adagoló rendszerbe, ezáltal keni, tisztán tartja, és megóvja a túlmelegedéstől a gépjármű motorjának szelepeit, és szelep-ülékeit. A készlet az installációhoz szükséges valamennyi alkatrészt tartalmazza, ezen felül a készlet tartalmaz egy 0,5 literes Flashlube Valve Saver folyékony adalék koncentrátumot, mely helyes beállítás esetén az első 500 liter üzemanyaghoz elegendő (Kb. az első 5000-6000 km megtételére elegendő.)

Ausztráliában már több mint 170.000 gépkocsiban használnak FLASHLUBE kenő és tisztító anyagokat, illetve az ezekhez kifejlesztett automatikus adagolót, és több mint 20 további országba exportálják, ezáltal a termék az érintett valamennyi kontinensen piacvezetőnek számít.

Alkalmazások:
A FLASHLUBE automatikus felső kenő adagoló berendezés beépíthető valamennyi LPG, CNG vagy benzin üzemű gépjárműbe, targoncába, mezőgazdasági vagy ipari belső égésű motorral működő gépbe. Az Ausztráliában tudományos termékdíjjal kitüntetett FLASHLUBE automatikus felső kenő adagoló berendezés kiváló tulajdonságai csak akkor érvényesülnek, ha kizárólag az ezzel együtt kifejlesztett, ”Flashlube Valve Saver” adalékot alkalmazzuk. Eltérő összetételű, vagy eltérő viszkozitású folyadék használata esetén a finomszűrő eltömődik, és a berendezés nem tud megfelelően működni.

Előnyök, jellemzők:
• Egyszerű, megbízható kialakítás
• Szinte valamennyi belső égésű motorhoz alkalmazható
• Alacsony ár, egyszerű beszerelhetőség
• Több mint 170.000 ilyen berendezés működik világszerte
• Alacsony karbantartási igény
• Egész évben megfelelő kiegészítő védelmet ad a motornak
• Könnyen illeszthető különböző gyártmányokhoz, típusokhoz
• Növeli a belső égésű motorok élettartamát

További információk

CikkcsoportID

CNG

Hiány esetén rendelhető

LPG